HTML

Szösszenetek

Friss topikok

  • huKKK: Kár azért a pasiért aki nem elég motoros. (2014.12.24. 10:58) Motorosan
  • D-mon: Imádtam azt a délutánt...és most imádtam újra átélni azt a harsogó izgalmat, ragyogást, amit vissz... (2014.02.28. 20:51) Vulkánkitörés az Ezüst tó mélyén
  • D-mon: Szuper!!!!! A Télapó, Klári és Te is. Szerintem még reménykedsz is,hogy mégiscsak van Télapóóóóóó,... (2013.12.04. 20:19) Hófútta vendég
  • Kismarcsi: Végre! Most legalább elhiszik, hogy teljesen jogosan vagyok ennyire büszke rád! 100 éves korodig t... (2013.09.24. 20:27) Interjú a Démonnal
  • Kismarcsi: Szétszakadt a szívem ezerfelé, miközben olvastam...Elősétáltak emlékeimből az elbúcsúztatott cicái... (2013.09.11. 19:49) Dr. Bubó megszán

Címkék

Lábaim közt megszakadva

2018.04.11. 13:34 D-mon

gynaecologist_3143400b.jpgHa valaha is vàgytam arra, hogy egyszerre két pasival pucérkodjam, azt biztos nem így képzeltem. Miutàn végig szlalomozunk a köntösben csoszogó kismamàk és hasukból csövön kivezetett véres zacskókkal sétàló kórhàzlakók között, a Dokim beterel a vizsgàlóba, és kéri, hogy vàrjak nyugiban, amíg ő előkerìti Hasznan-Basznan-Krasznant, vagy valami hasonló nevű kollegàjàt, aki az ügyem specialistàja. Dokim - ez a dràga ember - 25 éve minden titkom tudója és az a fajta pasas, akibe 10 pàciensből 11 beleszeret, ha jól szàmolok. Mi màr csak ilyen retrósan vagyunk: ő leplezetlenül bókol, én meg gàtlàstalanul vigyorgok.
Meg is jön a fura nevű doki, bőre milkàbb a milkànàl és akkor most nem voltam PC. Kifogàstalan mosollyal, valamint ugyanilyen magyarsàggal a hàlóba invitàl.
"Ott tessék ledobni a bugyeszt" - mondja a Dokim, és làtom rajta, hogy lezsersége ez alkalommal is azt szolgàlja, hogy egy percnyi zavarom se kerekedjen. Nem szokott. De most ugye ketten az egy ellen vannak, róluk meg ordít ràadàsul, hogy orszàgos cimboràk. Míg én vetkezem, a Dokim latinul előadja a bugyim önéletrajzàt. A specialista bólogat. 
Kitipegek, bebújok az àgyba és megpróbàlom nem észrevenni, hogy az oldalról közelítő félméteres rudat lassan elnyelem, s nem a szàjammal, na.
"Ne vegye zokon, hogy ide pozícionàltam magam, de csak így làtom a monitort" - mondja a Dokim, aki a vizsgàlt szervem mértani közepéről tekint le reàm.
"Milyen a szexuàlis élete?" - kérdezi Hasznan-Basznan a monitor előtt mintegy mellékesen, miközben egy pillanatra sem àll le a medencémben való fénykardozàssal. Bennem viszont leblokkol a verbalitàs.
"Ööö..."
A kard megmerevedik, vagy valami olyasmi, az érzés minden esetre ismerős.
"Ritka."
Összenéznek. Ez a fajta nézés csak férfiak között jön létre és arra hivatott figyelmeztetni a bajtàrsat, hogy na most el ne röhögd magad, komàm.
"Sokat utazik a pàrom" -fűzöm hozzà bizonytalanul. Ezek közben mindjàrt megszakadnak, érzem.
"Az sajnàlatos. Inkàbb úgy kérdezem: fàjdalmas?"
"Jaah" - csapok a homlokomra. "Dehogy!" És hogy megadjam a kegyelemdöfést, nem mintha én lennék a tőr dominàns végén, isten tudja, miért, de hozzàteszem: "Sőt."
Valahogy jólesik összenevetni ebben a lehetetlen helyzetben. Szerencsére minden jól alakul, megkomolyodunk, megdiagnosztizàlnak, viszontlàtàsra. Miközben teljes toalettben kirontok a langymeleg utcàra, azon röhögök, hogy egészen addig nem jöttem zavarba, amíg két pasas előtt terpesztettem. Akkor öntött csak el a pír, mikor a Dokim szépen megköszönte, de hatàrozottan visszatömködte a busàsan megpakolt borítékot a tenyerembe.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://d-mon.blog.hu/api/trackback/id/tr8013826058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása