HTML

Szösszenetek

Friss topikok

  • huKKK: Kár azért a pasiért aki nem elég motoros. (2014.12.24. 10:58) Motorosan
  • D-mon: Imádtam azt a délutánt...és most imádtam újra átélni azt a harsogó izgalmat, ragyogást, amit vissz... (2014.02.28. 20:51) Vulkánkitörés az Ezüst tó mélyén
  • D-mon: Szuper!!!!! A Télapó, Klári és Te is. Szerintem még reménykedsz is,hogy mégiscsak van Télapóóóóóó,... (2013.12.04. 20:19) Hófútta vendég
  • Kismarcsi: Végre! Most legalább elhiszik, hogy teljesen jogosan vagyok ennyire büszke rád! 100 éves korodig t... (2013.09.24. 20:27) Interjú a Démonnal
  • Kismarcsi: Szétszakadt a szívem ezerfelé, miközben olvastam...Elősétáltak emlékeimből az elbúcsúztatott cicái... (2013.09.11. 19:49) Dr. Bubó megszán

Címkék

Hátsó fertályakon

2015.03.27. 16:23 D-mon

cat-embarrassed.jpgKésik a deákom, gondolok hát egyet és meglepem egy napindító teával. Épp derékszögben filtert túrok a szekrényben, amikor egy férfihang a konyhába vezető folyosón elrikkantja magát:
„Jó a hátsód!” 
Mr. Lipton és Miss Milford gyűrött képpel rám bámulnak. Rám ne nézzetek, nem tudom. Vannak mondatok, amikre bizonyos szobákban nem számítasz.
„Öööhh, köszi,” – trillázom vissza zavartan takarásban zsinatoló csodálómnak, s miközben forrásba lendítem a vizet, ellamentálok, vajon melyik lehetett az, ennyire jóban senkivel sem vagyok, a Nándi meg bent sincs. Na, egye penész, végül is, tavasz van, a világoskék gatyó meg vidoran virít a senekemen, legyen egy jó napod, nézzed akkor kedvedre.
Robban az ajtó, excuse me, Tancsi, de a villamos, esik be a lánykám, no problem, gyümölcsteájával becsalogatom az oroszlán barlangjába, közben beleszaladok két kollegájába, egyikről laptopok, másikról mappák függenek alá. Meeting room-ot vadásznak. Mindent tudóan végigmérem őket, szememben durcis, de kaján villongás. Szóval ti fixíroztátok a s*ggemet. Ismerem én a fajtátokat. A pajzánabbik beáll elém és végigmér.
„Ja, mégse jó a hátsó, angol lesz.”
Úúúú. 
„Menjünk az elsőbe.”
Aaaúúú.
„Szabad lesz?” – emeli át fejem felett hónalját, és nem érti, honnan szalajtották ezt a céklaképűt, aki bögrékkel a kezében, félajkára biggyedő debilmosollyal eltorlaszolja a folyosót. Magamra rántom az ajtót és teába fojtva röhögésem azon fohászkodom, hogy ő legalább annyira süket legyen, mint amennyire én beképzelt. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://d-mon.blog.hu/api/trackback/id/tr607310288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.